ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την απόπειρα βιασμού από ειδικό φρουρό σε βάρος νεαρής ρεθυμνιώτισσας

15-03-2019 09:15
Σε δεύτερο βαθμό η δίκη για την απόπειρα βιασμού από ειδικό φρουρό σε βάρος νεαρής ρεθυμνιώτισσας

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΕ ΧΑΝΙΩΝ

Η υπόθεση της απόπειρας βιασμού από ένα 36χρονο σήμερα Ειδικό Φρουρό σε βάρος νεαρής κοπέλας στο Ρέθυμνο το 2013 αναβιώνει στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων. Η υπόθεση ξανάνοιξε χθες το πρωί σε δεύτερο βαθμό στις δικαστικές αίθουσες του ΜΟΕ Χανίων.

Την πρώτη ημέρα της δίκης κατέθεσε το θύμα της επίθεσης, ο αδελφός της και μια σειρά μάρτυρες κατηγορίας, ενώ η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται τη Δευτέρα με άλλους τρεις μάρτυρες, τα αναγνωστέα έγγραφα και την απολογία του κατηγορούμενου. Η πρώτη ημέρα χαρακτηρίστηκε από την έντονη αντιπαράθεση των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Η πολιτική αγωγή υποστήριξε την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ αντίθετα η υπεράσπιση υποστήριξε τη θέση της ότι υπήρξε επίθεση σε βάρος της γυναίκας όχι όμως απόπειρα βιασμού από τον κατηγορούμενο.

Σημειώνεται ότι στην πρωτόδικη εκδίκαση της υπόθεσης ο ειδικός φρουρός είχε κριθεί ομόφωνα ένοχος, του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 13 ετών και ενός μήνας χωρίς κανένα ελαφρυντικό, ενώ η έφεση του δεν είχε αναστέλλουσα δύναμη με αποτέλεσμα να φυλακιστεί για 4,5 χρόνια. Εκτίοντας το 1/3 της ποινής του έκανε αίτηση αποφυλάκισης που έγινε δεκτή.

Γνώμες

Δέσποινα Μαυράκη - Μαύρου
Πολιτισμική ταυτότητα… επενδύουμε σ’ αυτήν;
Μαριάννα Καμπουρούδη
Γιατί πατάνε τα όνειρά μας;
Μανόλης Πενθερουδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Θοδωρής Δουλουμπέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής – ακούστε τη φωνή της νέας γενιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη Μαρκιανή, Μαρκιάνα Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα