ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Χώνος Μυλοποτάμου

10-07-2019 22:56
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις στο Χώνος Μυλοποτάμου

Με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία πραγματοποιήθηκαν και φέτος για ενδέκατη χρονιά  την Κυριακή 30 Ιουνίου και από την περασμένη Παρασκευή 5 μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου, στο Χώνος Μυλοποτάμου, οι θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, που οργάνωσε με την  ευκαιρία του εορτασμού της Αγίας Κυριακής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Χωνιανιανών Μυλοποτάμου «Το Χώνος». 

Οι εκδηλώσεις που έχουν γίνει πλέον θεσμός στο νησί μας στηρίχθηκαν και φέτος τόσο από την Περιφέρεια Κρήτης όσο και από τον δήμο Μυλοποτάμου.

Οι φετινές εκδηλώσεις με τον γενικό τίτλο –όπως κάθε χρόνο- «Αγιοκυριακάτικες Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις» περιελάμβαναν: συναυλίες, χορούς, παζάρι κρητικών προϊόντων και φυσικά, αθλητικές δραστηριότητες όπως διασυλλογικούς αγώνες ποδηλασίας, αγώνες μπάσκετ αλλά και σκακιστικό φεστιβάλ.

Ανοίγοντας τις φετινές εκδηλώσεις την περασμένη Παρασκευή η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Χωνιανιανών Μυλοποτάμου «Το Χώνος» κ. Ζωή Φλουρή τόνισε ότι στην Κρήτη «μέσα στα τραγούδια και τη μουσική μας, αλλά και στον χορό μας καταθέτουμε ότι ιερότερο και ακριβότερο έχουμε. Την ιστορία μας, την ψυχή μας. Η παράδοσή μας πρέπει να μείνει ζωντανή», είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου.

«Στηριζόμενοι σ' αυτήν την παράδοση μπορούμε με αισιοδοξία να αντικρίζουμε το αύριο και παράλληλα δίδουμε το καλύτερο μάθημα προς τους νέους. Και είναι ο τρόπος μας εδώ στο νησί μας  να αντισταθούμε και να κρατηθούμε, στις δύσκολες εποχές,  διατηρώντας την ταυτότητα μας» κατέληξε  η κ. Φλουρή.

Ο Νίκος Ζωιδάκης και το συγκρότημα του άνοιξαν  τον τριήμερο των εκδηλώσεων την περασμένη Παρασκευή 5 Ιουλίου,στο Χώνος Μυλοποτάμου, ενώ χόρεψε  ο Κρητικός Χορευτικός Σύλλογος «Τ’ αόρι» του Στέλιου Πατελάρου και της Κατερίνας Ανδρεαδάκη.

Την επόμενη μέρα, το Σάββατο 6 Ιουλίου τη  Βάλλια Ειρηναίου και τους Γιώργο Μποζατζίδης, Μιχαέλα Βρυθιά και Άρη Ζερβό σε μια αξέχαστη λαϊκή βραδιά.

Παράλληλα λειτούργησε και το Παζάρι Γεύσεων, Χρωµάτων & Αρωµάτων ενώ όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν και οι παράλληλες αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και το 4ο Σκακιστικό Φεστιβάλ.

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
3.577 λέξεις
Νίκος Μολδοβανίδης
Ορκωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή Μαριλένα