ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρδισε τις εντυπώσεις το «Μάχη της Κρήτης»

16-05-2018 10:35
Κέρδισε τις εντυπώσεις το «Μάχη της Κρήτης»

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΡ

Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε το 34ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Η Μάχη της Κρήτης» που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Ι. Βαρδινογιάννης».

Το Ρέθυμνο και η ΕΠΣΡ φιλοξένησαν την φετινή διοργάνωση όπως άρμοζε στην ιστορία της ποδοσφαιρικής Κρήτης, αλλά και με όλες τις τιμές για την μνήμη των ηρώων της Μάχης της Κρήτης.

Κατά γενική παραδοχή η διοργάνωση ήταν άρτια και άψογη, παρέχοντας όλα τα εχέγγυα στα πρότυπα του ποδοσφαιρικού συγκρητισμού και των πολύ καλών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των 4 Ενώσεων του νησιού. Το μέλλον του Κρητικού ποδοσφαίρου παρέλασε από το ΔΑΚ Γάλλου, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όσους ανηφόρισαν στο στάδιο του Ρεθύμνου.

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ 34ου ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ «Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»

Ξεχωριστή σημασία πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, είχε η επίσημη δεξίωση του 34ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Η Μάχη της Κρήτης», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο «Μύθος» στον Αδελιανό κάμπο.

Η βραδιά άνοιξε με την παρακολούθηση του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, με το τελετουργικό να ξεκινάει λίγο πριν τις 11.00. Την βραδιά άνοιξε με μια σύντομη ομιλία ο πρόεδρος της ΕΠΣΡ Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, καλωσορίζοντας όλες τις Ενώσεις και τους προσκεκλημένους της, τονίζοντας για την σημασία διεξαγωγής αυτού του τουρνουά από το 1985 μέχρι και σήμερα. Την εκδήλωση χαιρέτησαν ακόμη ο περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κακογιαννάκης, ο

Εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου Δημήτρης Λαχνιδάκης, ο Αντιπρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου και ορθοπεδικός Γιάννης Γαϊτάνης, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Χανίων-Ρεθύμνου «Ο Παγκρήτιος», Γιώργος Μανωλακάκης, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ Μανόλης Σταγάκης, ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ Αρχοντής Βαμβακίδης. Το παρόν στην δεξίωση έδωσαν ακόμη ο Α’ Αστυνόμος Α.Σ. Ρεθύμνου Γεώργιος Μπαλάσης εκπροσωπώντας την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, το μέλος της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΣΡ Σήφης Πετράκης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ Γιάννης Χατζημπεκιάρης και πολλοί διαιτητές. Επίσης στην δεξίωση παραβρέθηκε εκπρόσωπος του ξενοδοχείου «Λεονίκη» Στάθης Θεοδωράκης.

Για λογαριασμό της ΕΠΣ Ηρακλείου την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος της Επιτροπής Υποδομών ΕΠΣ Ηρακλείου Βαγγέλης Παπαγγελής (παραβρέθηκαν ακόμη τα μέλη της ίδιας επιτροπής Κώστας Θεοδοσάκης και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης). Για την ΕΠΣ Χανίων την πλακέτα παρέλαβε το μέλος του ΔΣ Πέτρος Μιχαηλίδης (στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο ειδικός γραμματέας του Δ.Σ. Κώστας Πρωτοψάλτης). Για την ΕΠΣ Λασιθίου την πλακέτα παρέλαβε ο Αναπληρωτής πρόεδρος Μιχάλης Παπαγεωργίου (συνοδευόταν από τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Δ.Σ. Γιώργος Πατεράκης).

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΙΑ ΑΨΟΓΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 3 ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Όμως και η διοργάνωση ήταν αντάξια της ιστορίας του θεσμού, κάτι που παραδέχθηκαν με επιστολές που απέστειλαν στην ΕΠΣΡ οι άλλες τρεις Ενώσεις του νησιού, συγχαίροντας την για την άψογη διοργάνωση, αλλά και την φιλοξενία.

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ: «Μετά το πέρας του 34ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχη της Κρήτης», που διοργανώσατε με απόλυτη επιτυχία το διήμερο 12 & 13 Μαΐου 2018, οφείλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία που παρείχατε στην ποδοσφαιρική μας αποστολή.
Ευχόμενοι το αίμα των Ηρώων που πότισαν την Κρητική γη, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι σήμερα, να γίνει παράδειγμα για ειρήνη στην Ανθρωπότητα.
Σας ευχόμαστε υγεία».

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: «Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου συγχαίρει την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ρεθύμνου για την διοργάνωση του 34ου Παγκρήτιου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης.
Για άλλη μία χρονιά οι Ενώσεις της Κρήτης τίμησαν τους πεσόντες-ήρωες του 1941 μέσα σε κλίμα ποδοσφαιρικού συγκρητισμού, συνδυάζοντας το ποδόσφαιρο με τον πολιτισμό και την παράδοση.
Η φιλοξενία που επεφύλαξε η ΕΠΣ Ρεθύμνου στην αποστολή της ΕΠΣ Ηρακλείου ήταν υποδειγματική και η διοργάνωση θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το μέλλον.
Ευχόμαστε ο θεσμός του Παγκρήτιου Κυπέλλου Μάχης Κρήτης να αποτελέσει παρακαταθήκη για το μέλλον».

ΕΠΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λασιθίου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τα ειλικρινή του συγχαρητήρια στη Ένωσή σας για την άψογη διοργάνωση και για τη φιλοξενία πού επιφυλάξατε στην αποστολή μας κατά την 34η διοργάνωση του «Παγκρήτιου Κυπέλλου Μάχης της Κρήτης 2018».
Σας Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον».

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΗΣ ΕΠΣΡ

Από την πλευρά της, η ΕΠΣ Ρεθύμνου ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνέβαλλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση του 34ου Παγκρήτιου Κυπέλλου «Μάχη της Κρήτης». «Μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε το 34ο Παγκρήτιο Κύπελλο «Μάχης της Κρήτης» στην πόλη μας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαΐου 2018, το ΔΣ της Ε.Π.Σ. Ρεθύμνου αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνετέλεσαν υλικά και ηθικά στη πραγματοποίηση της διοργάνωσης.
Ειδικότερα:
1) Τη Συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Κρήτης.
2) Την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.
3) Το Δήμο Ρεθύμνου.
4) Το Επιμελητήριο Ρεθύμνου.
5) Τη Φιλαρμονική Ρεθύμνου.
6) Τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης με τη συνοδεία των μουσικών Παυλάκη Μιχαήλ και Παπαδομανωλάκη Δημήτριο.
7) Την ηχητική κάλυψη στο ΔΑΚ Γάλλου του Tim Sound του Τιμόθεου Βροντάκη και Σήφη Σηφακάκη.
8) Την Digital Center Σφακιανάκης Ιωάννης.
9) Το Hotel Grand Leoniki Residence.
10) Το Hotel Achillion Palace.
11) Το Hotel Ideon.
12) Το Hotel Pegasus.
13) Το Hotel BIO .
14) Το Φούρνο «Χωριάτικο».
15) Την Ψησταριά «Κάνδαυλος».
16) Το Αρτοζαχαροπλαστείο «Κορμός».
17) Το Αρτοποιείο «Νίκος Αποστολάκης».
18) Το Soublaki Bar.
19) Την εμπορία ποτών Νικολακάκη Νικολάου.
20) Τους διαιτητές του Τουρνουά.
21) Το γιατρό του αγώνα.
22) Το προσωπικό του ΔΑΚ Γάλλου».

Του Γιώργου Σταρά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Στους «4» του κόσμου οι έφηβοί μας

Πόλο: Στους «4» του κόσμου οι έφηβοί μας

Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου βρίσκεται η εθνική των εφήβων.  
Νέα πρόκληση στο Ντάιαμοντ Λιγκ

Νέα πρόκληση στο Ντάιαμοντ Λιγκ

Στεφανίδη, Κυριακοπούλου και Τεντόγλου θα προσπαθήσουν να φέρουν νέες επιτυχίες για την Ελλάδα....
Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε ο Ναβάρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέλος εποχής: Αποσύρθηκε ο Ναβάρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη μεγάλη και δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του πήρε ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο....
Αθλητισμός: Τηλεοπτική μετάλλαξη

Αθλητισμός: Τηλεοπτική μετάλλαξη

Αλλάζει ο τρόπος που οι φίλαθλοι των σπορ θα παρακολουθούν τα αγαπημένα τους αθλήματα απευθείας, καθώς η Facebook και η Amazon απέκτησαν δικαιώματα προβολής...
Γεμάτο φιλικά το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου

Γεμάτο φιλικά το Σαββατοκύριακο 18-19 Αυγούστου

ΟΙ 13 ΑΠΟ ΤΙΣ 16 ΟΜΑΔΕΣ Α’ ΕΠΣΡ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2010 ΑΠΟ ΤΗΝ Β’ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ
Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο Περάματος...

Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο Περάματος...

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ & ΚΟΙΝΟ...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή