ΓΝΩΜΕΣ

Την Κυριακή το Ρέθυμνο αναδεικνύει τους αποδεδειγμένα άξιους και ικανούς

23-05-2019 10:28
Δημήτρης Λαχνιδάκης
Την Κυριακή το Ρέθυμνο αναδεικνύει τους αποδεδειγμένα άξιους και ικανούς

Στις δημοτικές εκλογές συνήθως ψηφίζουμε πρόσωπα που είναι φίλοι, γνωστοί, γείτονες ή συγγενείς. Συνήθως. Αλλά όχι πάντα. Ψηφίζουμε και πρόσωπα που είναι ικανά και άξια. Έχουν διαγράψει την πορεία τους στον επαγγελματικό βίο. Ασχολούνται διαρκώς με τα κοινά και όχι μόνο την περίοδο των εκλογών. Έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν. Και συνεχίζουν να προσφέρουν χωρίς τυμπανοκρουσίες. Όχι επειδή περιμένουν ανταπόδοση. Αλλά επειδή αναγνωρίζουν την ενασχόληση με τα δημοτικά ως συνειδητή στάση ζωής. Αποκομίζοντας ικανοποίηση από την προσφορά. Που μένει στον τόπο, βοηθά τον τόπο και προβάλλει τον τόπο σε όλη την Ελλάδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για τους ανθρώπους αυτούς. Γεμίζει την ψυχή τους και τους δίνει το κίνητρο για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Για ακόμα περισσότερη προσφορά.

 

Ο συνδυασμός «Νέα Αντίληψη» του Γιώργη Μαρινάκη στελεχώνεται από ικανούς και άξιους ανθρώπους. Όπως άλλωστε αρμόζει στον συνδυασμό ενός ικανού και άξιου υποψήφιου δημάρχου. Που προσέφερε ουσιαστικές υπηρεσίες στα χρόνια που διετέλεσε πρώτος πολίτης του τόπου. Που εργάστηκε με συνέπεια, μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα για το συμφέρον του τόπου. Που κράτησε τα οικονομικά του Δήμου ανθηρά στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία. Που πρωτοστάτησε στην προετοιμασία και την επιτυχή ολοκλήρωση σημαντικών έργων πνοής. Που συνεργάστηκε μόνο με ανθρώπους που είχαν όραμα και όρεξη για δουλειά. Που έμεινε μακριά από συναλλαγές και ανίερες συμμαχίες κάτω από το τραπέζι. Που άκουσε κάθε συνομιλητή που είχε προτάσεις και επιχειρήματα. Που συνομίλησε ισότιμα με τα κορυφαία στελέχη όλων των κυβερνήσεων. Που αναγνωρίστηκε από όλους τους συναδέλφους του. Διότι με τις καίριες παρεμβάσεις του στα κέντρα λήψης αποφάσεων πέτυχε την ψήφιση νόμων θετικών για όλους τους Έλληνες. Και που σήμερα ζητά την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών του Ρεθύμνου. Για να ολοκληρώσει ένα έργο-παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές του τόπου.

 

Ανάμεσα σε ικανούς και άξιους συνυποψήφιους της «Νέας Αντίληψης» είναι και το δικό μου όνομα. Έχοντας διαγράψει μια πλούσια επαγγελματική και αθλητική πορεία, νιώθουμε ότι βάλαμε τη δική μας σφραγίδα στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού και του αθλητικού τουρισμού στο Ρέθυμνο. Εργαστήκαμε με ζήλο για την επιτυχή τέλεση πλήθους αθλητικών διοργανώσεων, που ενέταξαν το Ρέθυμνο στον πυρήνα των αθλητικών πραγμάτων της Κρήτης. Με 4 σπουδαίους αγώνες δρόμου να διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον Δήμο μας θεωρούμε ότι συμβάλαμε αποφασιστικά στην πρωτοφανή αθλητική άνοιξη που βίωσε το Ρέθυμνο τα τελευταία χρόνια. Μετατρέποντας τον Δήμο σε πρωταγωνιστή, σε έναν τομέα όπου όλοι οι άλλοι Δήμοι της Κρήτης απλά παρακολουθούν υποστηρίζοντας τυπικά. Ενώ ο Δήμος Ρεθύμνης εξασφάλισε και δαπάνησε περισσότερα από 3,3 εκατομμύρια ευρώ μόνο για αθλητικές υποδομές. Με τη δική μας παρουσία να έχει πάντα βαρύνουσα σημασία σε όλες τις δύσκολες προσπάθειες. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ την ψήφο των πολιτών του Ρεθύμνου. Ζητώ ψήφο συνέπειας, προσφοράς και υπευθυνότητας.

 

Η προσφορά μας στα δημοτικά πράγματα του τόπου υπήρξε έμπρακτη, αδιάκοπη, ανιδιοτελής και αποδεδειγμένη. Αλλά δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Διότι έχουμε πολλά ακόμα να προσφέρουμε στο Ρέθυμνο. Να εργαστούμε για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών και τη δημιουργία νέων, για την υποστήριξη και τη διοργάνωση ακόμα περισσότερων δράσεων κοινωνικού, αθλητικού και παιδαγωγικού χαραχτήρα. Πάντα με γνώμονα το όφελος της νεολαίας, της κοινωνίας και της πόλης του Ρεθύμνου. Που έχει τη μεγάλη τύχη να διαθέτει ικανούς και άξιους ανθρώπους. Τους οποίους οφείλουμε να αναδείξουμε στις εκλογές της Κυριακής.

 

*Ο Δημήτρης Λαχνιδάκης είναι δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος για τη Δ.Ε. Ρεθύμνου στο συνδυασμό «Νέα Αντιλήψη» του Γιώργου Μαρινάκη

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Περί απολύσεων ο λόγος
Nίκος Μολδοβανίδης
Πάλι ο ΒΟΑΚ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αριάδνη, Αριάνα Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία