ΓΝΩΜΕΣ

Οι πιο ήρεμες εκλογές στο νομό μας

20-06-2019 09:10
Νίκος Μολδοβανίδης
Οι πιο ήρεμες εκλογές στο νομό μας

-Αν και το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου είναι τόσο κρίσιμο για την χώρα, μιας και κρίνεται το μέλλον της μετά από τα 5 χρόνια στασιμότητας, στο νομό μας, στο Ρέθυμνο, θα πλήξουμε από βαρεμάρα. Σε όλη την Ελλάδα θα δίνονται μάχες, βουλευτές μέσα στα ίδια τα ψηφοδέλτια θα αλληλοσπαράσσονται διεκδικώντας ψήφους, σταυρούς και όλα τα συμπαρομαρτούντα. Εδώ μας βλέπω να πηγαίνουμε για μπάνιο. Άσε που τα έδωσαν όλα οι υποψήφιοι βουλευτές για τα δημοτικά αποτελέσματα,έκαστος στηρίζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς.Και αν στους δήμους έτρεχαν δεκάδες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, τώρα θα τρέχουν 8 άτομα και αυτοί με μισή καρδιά..

-Είναι τόσο δεδομένα τα πράγματα στο Ρέθυμνο, όσο σίγουρο είναι ότι είμαστε στα μέσα Ιουνίου και στο έτος 2019. Τα δυο πρώτα κόμματα θα είναι η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές θα εκλεγούν ο Γιάννης Κεφαλογιάννης και ο Ανδρέας Ξανθός. Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα ονόματα στα ψηφοδέλτια θα απέχουν τουλάχιστον μερικές χιλιάδες σταυρούς από τα δυο πρώτα. Όλη τους η εκστρατεία θα γίνει για το καλό του εκάστοτε κόμματος, όποιο και από τα δύο και αν βγει πρώτο. Δεν υπάρχει κανείς να αμφισβητήσει τις δυο αυτές πρωτιές των Κεφαλογιάννη και Ξανθού.

-Ίσως για αυτό και τα 5 αυτά συριζαίικα χρόνια δεν είχαμε, δεν θυμάμαι να είχαμε, έστω και έναν διαξιφισμό μεταξύ των δυο (ήδη) βουλευτών μας. Μπορεί να κάνω λάθος, αν και σε τέτοια θέματα έχω καλές πληροφορίες. Πέρασαν σαν νερό τα χρόνια και συναντιόνταν 3 φορές στις εθνικές παρελάσεις συν την δική μας για το Αρκάδι. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, μπορεί να ανταλλάσσουν γνώμες και να συνθέτουν προοπτική για το νομό μας σε ήπιο κλίμα. Μακάρι να συνέβη αυτό.

-Και να μην συνέβη, είναι δεδομένη η βεβαιότητα της σίγουρης εκλογής και των δύο, άρα δεν είναι καιρός να χαλάμε τις καρδιές μας. Ας τις χαλάσουν οι παραπάνω από εμάς. Άκουγα τον Μανώλη Αυγενάκη να εξαίρει τις υποψηφιότητες των Κλάδου ( νέος αγρότης και μπράβο του), της Μαθιουδάκη και της Μανουσάκη. Τις στήριξε ως υπεύθυνος με βιασύνη για να καταλήξει στον υπουργό Ανδρέα Ξανθό. Αυτός είναι και το βαρύ πυροβολικό του Σύριζα γενικά. Αν δει όμως κάποιος την δημοφιλία των άλλων τριών από τους σταυρούς που πήραν στις τελευταίες εκθέσεις τους σε εκλογές, τότε μάλλον δεν ήταν και η καλύτερη

-Στην Νέα Δημοκρατία Ρεθύμνου, o Γιάννης Κεφαλογιάννης ήδη διασχίζει τον νομό και ανανεώνει τις γνωριμίες του με τον κόσμο, οι άλλοι μάλλον δεν έχω αντιληφτεί να κάνουν κάποια κίνηση αποδεχόμενοι το μοιραίο. Ο Νίκος Μαλλιαρός, ο πιο γνωστός από τους υπόλοιπους θα δώσει τον αγώνα του όπως ξέρει να κάνει χρόνια τώρα. Τι να κάνεις σε 3 εβδομάδες, τι να κυνηγήσεις, τι να περιμένεις, σε τι να προσδοκάς. Άστο να πάει, άστο !!!

-Δεν βαριέστε, τι έμεινε δυο εβδομάδες και λίγες μέρες…

Έχει και ζέστη

Καλημέρα

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
3.577 λέξεις
Νίκος Μολδοβανίδης
Ορκωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή Μαριλένα