ΓΝΩΜΕΣ

Μία στιγμή που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή μας

19-07-2019 19:44
Ηλίας Παλιεράκης
Μία στιγμή που θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή μας

Αγαπητές φίλες και φίλοι μου, ο λόγος και η αιτία που πήρα το θάρρος να σας γράψω είναι λόγω της αγανάκτησης που νοιώθω καθημερινώς, να βλέπω και να ακούω για ζωές που χάνονται τόσο άδικα μέσα σε άμορφες μάζες σιδερικών. Εικόνες δύσκολες και επίπονες ακόμα και για τους διασώστες που επιχειρούν να τους απεγκλωβίσουν και σας το λέω με την εμπειρία που έχω για αρκετά χρόνια στην καριέρα μου.

Είναι μεγάλο κρίμα να χάνονται τόσες πολλές ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο και όσες από αυτές καταφέρουν να επιζήσουν να αναγκαστούν να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους με δυσκολίες και με κουσούρια.

Ας βάλουμε όλοι μαζί ένα τέλος στην μάστιγα αυτή, ας υψώσουμε το ανάστημα μας και ας σκεφτούμε έξυπνα και σοφά, γιατί η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΠΟΤΕ και για κανένα λόγo ας μην θέσουμε την ζωή μας και των συνανθρώπων μας σε κίνδυνο, έχοντας καταναλώσει αλκοόλ και επιχειρούμε να οδηγήσουμε. Aς σκεφτούμε ευσυνείδητα, πρέπει όλοι να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας και να συμμορφωθούμε με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας (ΚΟΚ).

Πάντα φοράμε την ζώνη και το κράνος μας και πάντα είμαστε πολύ προσεχτικοί. Ας μην γίνουμε πειραματόζωα στο βωμό της ασφάλτου αλλά και ταυτοχρόνως να κινδυνέψουν πιθανόν και οι συνάνθρωποι μας. Όλα είναι θέμα σκέψης, αλλά ήρεμης και καθαρής σκέψης, ας μην οδηγούμε και μιλάμε στο κινητό. Το τηλεφώνημα μπορεί να περιμένει. Πρώτη προτεραιότητα έχει η ζωή μας και των συνανθρώπων μας. Γιατί πολύ απλά, η ζωή μας είναι ένα δώρο θα έλεγα που δεν επαναλαμβάνεται και δεν αξίζει να την χαραμίσουμε τόσο απλά και άδικα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή