ΓΝΩΜΕΣ

3.577 λέξεις

20-07-2019 09:00
Νίκος Μολδοβανίδης
3.577 λέξεις

-Είναι πάρα πολλές. Αν σκεφτείτε ότι κάθε μέρα σας γράφω περίπου 480. Δηλαδή 9 τέτοια κείμενα. Ήταν η ανάλυση και οι διαπιστώσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική του ήττα και οι λόγοι που την προκάλεσαν. 3577 λέξεις και δεν υπάρχει ούτε μία που να μιλάει για τον επί 4 χρόνια πιστό τους συνεργάτη τον Πάνο τον Καμμένο. Ούτε μία. Το ξέχασαν φαίνεται ή δεν θέλουν να τον θυμούνται. Θα τους το θυμίζει όμως η ιστορία. Ότι συνεργάστηκαν, αυτοί, ένα αριστερό υποτίθεται κόμμα με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ, ένα ακροδεξιό κόμμα. Πάει και τελείωσε, έγραψε και δεν ξεγράφει.

-3577 λέξεις και μάλλον όλες άχρηστες μιας και γράφτηκαν φτιασιδωμένες, όμορφες καλλωπισμένες. Για όλα τελικά έφταιγαν οι άλλοι και αυτοί σε τίποτα. Η δεν έχουν αντίληψη της πραγματικότητας ή κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους. Όλα καλά καμωμένα από αυτούς, αλλά εμείς δεν το καταλάβαμε και ηττήθηκαν. Πέτυχαν σε όλους τους τομείς, όπως αναφέρει η ανακοίνωση αλλά δυστυχώς δεν το επικοινώνησαν σωστά επειδή δέχτηκαν «…πρωτοφανούς επίθεσης από τα κυρίαρχα ΜΜΕ». Είναι να γελάει κανείς

-«κυρίαρχα ΜΜΕ» η αιτία που η κυβέρνηση μετέτρεψε τα κρατικό κανάλι σε φερέφωνο, προσπάθησε να στήσει δικό της κανάλι με εγγύηση κάποια βοσκοτόπια. Που επέβαλλε 4 κανάλια (σύμφωνα με κάποιο ιταλικό πανεπιστήμιο) αλλά τελικά έδωσε άδεια σε 7. Είναι πάλι να γελάει κανείς. Μετά πάλι έφταιξε η κόπωση του κόσμου «Εξάλλου, η κυβερνητική φθορά, εξαιτίας της υλοποίησης του προγράμματος προσαρμογής αλλά και η κόπωση των λαϊκών στρωμάτων από την επιβάρυνση των μέτρων της οκταετίας, ήταν αναπότρεπτες. Ακριβώς αυτή η συνθήκη οδήγησε σε μια αναβάπτιση της ΝΔ παρά τις τεράστιες ευθύνες της, τόσο για την χρεοκοπία της χώρας, όσο και για τη διαχείριση της κρίσης.»

-Δεν πειράζει αγαπητοί φίλοι στον Σύριζα. Όσο δεν αντιλαμβάνεστε τα ακριβή αίτια της ήττας σας, τόσο το χειρότερο για σας. Όσο δεν καταλαβαίνεται ότι ορμήσατε και φορολογήσατε υπέρμετρα ότι επάγγελμα είχα κάποια μικρά έσοδα, για να προσλαμβάνετε μετακλητούς σας φίλους, κατά χιλιάδες, δεν πειράζει, ο κόσμος κατάλαβε και σας έστειλε στην αντιπολίτευση.

-Αυτό που κράτησα πιο πολύ είναι η κριτική του για τα κόμματα και πώς αναγγέλλει την επίθεση του στον κόσμο του ΚΙΝΑΛ. Ενδιαφέρον έχει και η τοποθέτηση του στο κόμμα που μόλις έκατσε στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ (ένα ακόμα). Για το ΜΕΡΑ25 λέει η ανακοίνωση: … Η επιρροή του Μέρα 25 σχετίζεται κατά κύριο λόγο με την περιορισμένη σε ειδικά κοινωνικά τμήματα δημοφιλία του επικεφαλής του. Είναι ένα πολιτικό κόμμα χωρίς οργανωμένη και οργανική σύνδεση με την κοινωνία. Απευθύνεται κυρίως σε απογοητευμένους από την συμφωνία του 2015 ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι ο επικεφαλής του αντιλαμβάνεται την ελληνική κοινωνία ως ένα ενιαίο και αδιαίρετο όλο, χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις συμφερόντων, πράγμα που τον οδηγεί, πολλές φορές, σε απολίτικες και ανιστορικές τοποθετήσεις.

Σ.Σ. Ούτε το όνομα του Γιάνη Βαρουφάκη, του asset της τότε κυβέρνησης … Ούτε το όνομα …

Καλό διήμερο, καλή ξεκούραση σε όσους κάθονται

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αγαθόνικος Θεοπρέπιος, Θεοπρεπής, Θεοπρεπία, Θεοπρεπή