ΓΝΩΜΕΣ

Ατενίζοντας το μέλλον με σταθμό το σήμερα

20-06-2019 00:16
Ηλίας Παλιεράκης
Ατενίζοντας το μέλλον με σταθμό το σήμερα

Καθημερινά στην ζωή μας συναντάμε καταστάσεις που μας δημιουργούν δυσφορία κάποιες φορές και περίσκεψη κάποιες άλλες και μας γενούν το μεγάλο ερώτημα αυτό το μεγάλο ΓΙΑΤΙ και σκεφτόμαστε περίτεχνα μέσα μας να δώσουμε απαντήσεις και όμως είναι δύσκολο να μπορέσουμε τελικώς να καλύψουμε αυτά τα κενά μέσα μας, τα κενά της αδικίας και της κακοποίησης προσωπικοτήτων και ιδεολογιών. Όλα είναι θέμα θέλησης, αλλά ισχυρής θέλησης και πίστης απέναντι στον

ίδιο μας τον εαυτό και σε αυτά που τολμούμε και κάνουμε καθημερινά γιατί φίλοι και φίλες μου την ζωή μας την κρατάμε στα χέρια μας και καθημερινά μπορούμε καθημερινά να την κάνουμε καλύτερη πιο γεμάτη και πιο πλούσια με απλές πράξεις ανθρωπιάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο μας, με εθελοντικές πράξεις αγάπης και προσφοράς σε όλους τους τομείς και πιστέψτε με φίλοι μου σε αυτό το ταξίδι του εθελοντισμού και της προσφοράς το μόνο σίγουρο είναι η εσωτερική ικανοποίηση μας και το αίσθημα της συμβολής και της συνεργασίας . Κανένα ταξίδι της σκέψης δεν μένει καινό χωρίς εμπειρίες και εικόνες που θα μας χαράξουν και να μας δώσουν κάποια μηνύματα , ας γίνουμε και εμείς καπετάνιοι στο καράβι της προσφοράς και του εθελοντισμού και ας προφυλάξουμε τους συνανθρώπους μας από δύσκολες και άσχημες εμπειρίες ,ας προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέλλον μας και των νέων γενιών καλύτερο και ασφαλέστερο. Κάθε δοκιμασία στην ζωή ας πρέπει να μετατρέπεται και να αναπτύσσεται σε ένα κίνητρο δύναμης για προσφορά και πρόληψη σε πιθανόν καινούργιες δοκιμασίες .

 

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
3.577 λέξεις
Νίκος Μολδοβανίδης
Ορκωμοσία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαγδαληνή, Μάγδα, Μαγδούλα, Μαγδαλένα, Μαγδαλένια, Μαγδαλή, Μαγδάλω Μαρκέλλα, Μαρκέλα, Μαρκελλή, Μαρκελή Μαριλένα