Εορτολόγιο:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή

Έργα σε εκκρεμότητα στον νομό Χανίων

Δρομολόγηση νέων έργων, εκπόνηση μελετών, σχεδιασμοί για μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις αλλά και κλείσιμο όλων των παλιών εκκρεμοτήτων είναι ο στόχος των Δήμων των Χανίων για τη νέα χρονιά. Παρά τις οικονομικές δυσκολίες της τελευταίας 7ετίας οι Δήμοι αισιοδοξούν ότι μπορούν να υλοποιήσουν μια σειρά από έργα για την βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών αλλά και να δημιουργηθούν οι αναγκαίες αναπτυξιακές υποδομές.

Αντιπεριφέρεια Χανίων

H προώθηση του έργου για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στο τμήμα του ΒΟΑΚ Γεωργιούπολη – Πετρές, προϋπολογισμού σχεδόν 12 εκατ. ευρώ, βρίσκεται μεταξύ των προτεραιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για το 2017 καθώς μπαίνουν οι τελευταίες «πινελιές» στη μελέτη και αμέσως μετά θα αναζητηθεί χρηματοδότηση. Παράλληλα, όπως ανέφερε μιλώντας στα «Χ.ν.» ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ψηλά στη λίστα των προωθούμενων έργων βρίσκεται το φράγμα του Ταυρωνίτη του οποίου η μελέτη εκτιμάται ότι θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο νέο έτος.

Από εκεί και πέρα:
• Σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μελέτη για τη διάβρωση των ακτών από Κολυμπάρι έως Χανιά και στη συνέχεια το έργο θα γίνει προσπάθεια να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ.
• Εντός του επόμενου μήνα θα παραδοθεί η μελέτη για την εξυγίανση (εκβάθυνση) της λίμνης της Αγιάς με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται σε 700.000 ευρώ.
• Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η μελέτη για τον ποδηλατόδρομο από Αγιά μέχρι Μεσκλά.
• Για τα εγγειοβελτιωτικά έργα στα Μεσκλά, την Κουντούρα και την επισκευή της λιμνοδεξαμενής της Χρυσοσκαλίτισσας έχουν αποσταλεί τα τεχνικά δελτία στην Περιφέρεια και αναζητείται χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
• Η λιμνοδεξαμενή του Ομαλού υπολογίζεται ότι θα ολοκληρωθεί μετά το τέλος του χειμώνα καθώς το έργο βρίσκεται στην τελική ευθεία.
• Μέσα στο επόμενο διάστημα προγραμματίζονται παρεμβάσεις σε γήπεδα στο Βαρύπετρο, το Καστέλι, τα Χανιά, τον Γαλατά, τα Καθιανά.
• Η μελέτη για το Μουσικό Μουσείο των Λουσακιών ολοκληρώνεται και αμέσως μετά θα υποβληθεί πρόταση για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
• Κατά 95% έχει ολοκληρωθεί η μελέτη για τη θαλάσσια βιοποικιλότητα στη χερσόνησο Ροδοπού που θα υποβληθεί στη συνέχεια στο ΕΣΠΑ.
• Σε εκκρεμότητα βρίσκονται, μέχρι στιγμής, οι προγραμματικές συμβάσεις που έχει υπογράψει η Αντιπεριφέρεια με την Αρχαιολογία για παρεμβάσεις σε αρχαιολογικούς χώρους στη Λισσό, την Κάντανο και την Αρχαίο Απτέρα.
• Η μελέτη του δρόμου Πλάτανος – Σφηνάρι έχει ολοκληρωθεί και αναζητείται από το Υπουργείο Υποδομών χρηματοδότηση για το έργο προϋπολογισμού 16 εκατ. ευρώ.
• Για τον περιφερειακό δρόμο της πόλης των Χανίων επίκειται συνάντηση της Αντιπεριφέρειας με τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Χανίων καθώς το τμήμα που είχε αναλάβει να υλοποιήσει η Περιφέρεια έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. «Πρόκειται για ένα έργο που μπορεί και πρέπει να ενταχθεί και να υλοποιηθεί πάση θυσία», σχολίασε ο κ. Βουλγαράκης.
• Τέλος, ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων αναφέρθηκε στο συνδετήριο δρόμο ΒΟΑΚ – Αεροδρόμιο τονίζοντας ότι η μελέτη έχει εγκριθεί με κάποιες τροποποιήσεις που θα πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα και το έργο να «τρέξει» μαζί με το μεγάλο έργο εκσυγχρονισμού του ΒΟΑΚ στη βάση της πρότασης της Περιφέρειας η οποία δείχνει να προχωράει.

Δήμος Χανίων

Mέχρι το τέλος του 2017 εκτιμάται ότι θα τεθεί σε λειτουργία ο νέος χώρος πολιτισμού του Παλιού Τελωνείου καθώς η εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες και θα ακολουθήσει μια μικρότερη, ύψους 200.000 ευρώ, για την αποπεράτωση των εργασιών. Συγχρόνως, σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για τον εξοπλισμό του νέου Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου στον χώρο του παλιού Νοσοκομείου, ωστόσο, για τη λειτουργία του χώρου θα χρειαστεί η στελέχωσή του από την 7η Υγειονομική Περιφέρεια.

Τα παραπάνω δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας αναφερόμενος σε σημαντικά έργα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ μιλώντας τις προτεραιότητες του Δήμου για το αμέσως επόμενο διάστημα σημείωσε μεταξύ άλλων:
• Η ανακατασκευή-ανακαίνιση του 1ου Παιδικού Σταθμού στα Λενταριανά που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2017.
• Για την ανάπλαση της Νέας Χώρας έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη δημοπράτησης και δρομολογείται η διαγωνιστική διαδικασία. Στόχος είναι το έργο να ξεκινήσει μέσα στο 2017. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.
• Για το πάρκο της Αμπεριάς, έκτασης 6 στρ., υπάρχει ανάδοχος εργολάβος αλλά η διαδικασία καθυστέρησε σημαντικά λόγω των εγκρίσεων που απαιτούνταν.
• Μέσα στον χρόνο θα προχωρήσουν οι 4 νέες παιδικές χαρές στη Δημοτική Ενότητα Ακρωτηρίου καθώς και οι 7 αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων που έχουν προγραμματιστεί σε περιοχές των πρώην περιαστικών Δήμων.
• Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παραδοθεί η μελέτη για τον κόμβο της Σούδας την οποία ανέθεσε ο Δήμος Χανίων, ενώ στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που σχεδιάζονται θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ευρύτερη περιοχή της Σούδας.
• Για το θέμα της κατασκευής 8 νέων σχολικών μονάδων και της ανάπλασης του πάρκου Ειρήνης και Φιλίας μέσω ΣΔΙΤ που έχει ζητήσει ο Δήμος Χανίων, απαιτείται απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής. «Σε αυτή τη φάση εμπλουτίζουμε τον φάκελο με κάποια επιπλέον στοιχεία και στη συνέχεια θα κατατεθεί για έγκριση από την κυβέρνηση», σχολίασε ο κ. Βάμβουκας.
• Σχετικά με το ζήτημα της Δημοτικής Αγοράς ο Δήμος Χανίων στοχεύει να ολοκληρωθεί μέσα στο νέο έτος η διαβούλευση με τους καταστηματάρχες και να δρομολογηθεί η εκτέλεση του έργου: «Θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε και πότε θα το κάνουμε και έχουμε διαλέξει τον δρόμο του διαλόγου. Σε κάθε περίπτωση πάντως η Αγορά θα πρέπει να ανακαινιστεί σύντομα διότι το κτήριο λόγω παλαιότητας έχει θέματα ασφάλειας».
• Σε ό,τι αφορά τη νέα βιβλιοθήκη στο νεοκλασικό της οδού Τζανακάκη μελετάται σε πρώτη φάση ο χώρος σε σχέση με τη λειτουργία που θα έχει ώστε να αποφασιστεί το είδος των παρεμβάσεων που θα γίνουν. Θα ακολουθήσει ολοκληρωμένη μελέτη.
• Στα άμεσα σχέδια του Δήμου είναι η μετεγκατάσταση του Πολεμικού Μουσείου στο Φρούριο Κούλε.
• Ιδιαίτερη έμφαση δίνει ο Δήμος στη δημιουργία νέου «κυττάρου» στον ΧΥΤΥ της ΔΕΔΙΣΑ στο Ακρωτήρι. Ο φάκελος για χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ έχει υποβληθεί. Παράλληλα, ο Δήμος έχει υποβάλλει αίτημα για χρηματοδότηση, ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων.
• Ψηλά στην ατζέντα του Δήμου Χανίων βρίσκεται ακόμα το θέμα της εφαρμογής της μελέτης για τα σκιάδια στο παλιό λιμάνι και του κανονισμού παραχώρησης κοινόχρηστων χώρων: «Θέλουμε να μπει επιτέλους τάξη λειτουργική και αισθητική στο λιμάνι», σημείωσε ο κ. Βάμβουκας.
• Στο πλαίσιο των προτάσεων για χρηματοδότηση ύψους 10 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης που έχει υποβάλει ο Δήμος υπολογίζεται ότι -εφόσον εγκριθεί- θα ενταχθεί το έργο ανακαίνισης και επισκευής του παλιού ρολογιού στον Δημοτικό Κήπο.
• Τέλος, μέσα στο 2017 έχει δρομολογηθεί να προχωρήσει η παρέμβαση στη νησίδα της Σούδας ώστε ο χώρος να καταστεί ξανά επισκέψιμος.

Δήμος Αποκορώνου

Σε αναπτυξιακή τροχιά βρίσκεται ο Αποκόρωνας σύμφωνα με τον δήμαρχο Χαράλαμπο Κουκιανάκη καθώς, όπως τονίζει, μέσα στο 2017 θα προχωρήσουν σημαντικά έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στην ευρύτερη περιοχή αλλά και θα ολοκληρωθούν πολλές από τις μελέτες που έχουν δρομολογηθεί από τον Δήμο ή σε συνεργασία με άλλους φορείς.

Ειδικότερα, κύρια έργα που είναι ήδη δρομολογημένα ή συμβασιοποιημένα ή σε εξέλιξη η δημοπράτησή τους είναι τα εξής:
• Έργα leader και ΟΠΑΧ ύψους 2 εκατ. ευρώ που αφορούν 6 αναπλάσεις χωριών, ένα κτηριακό 2 νηπιαγωγείων και 1 παιδικού σταθμού και έργα ΟΠΑΧ στην περιοχή Ασή Γωνιάς.
• Έργα της Περιφέρειας και της Αντιπεριφέρειας που είναι σε εξέλιξη ή υπό δημοπράτηση ύψους 2 εκατ. ευρώ που αφορούν τα ασφαλτικά Γεωργιούπολης, παλαιάς Εθνικής Οδού, επαρχιακού οδικού δικτύου, Βάμου κ.ά.
• Ο βιολογικός της Γεωργιούπολης, συνολικού προϋπολογισμού 18 εκατ. ευρώ, βρίσκεται στο στάδιο της αποπεράτωσης των αποχετευτικών δικτύων, αντλιοστασίων, φρεατίων και κατασκευής μονάδας επεξεργασίας των λυμάτων. Το σύνολο του έργου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τέλος του 2018.
• Αναμένεται η ένταξη και δημοπράτηση έργων οδικής ασφάλειας ΒΟΑΚ Γεωργιούπολη – Πετρές, προϋπολογισμού 11,5 εκατ. ευρώ, που περιλαμβάνει 3 κόμβους οδικής ασφάλειας, 6 πεζογέφυρες, 6 υπόγειες διαβάσεις, 18 στάσεις λεωφορείων κ.ά. Το έργο έχει ανακοινωθεί από τον Γ.Γ. Υποδομών Γ. Δέδε.
• Σε εξέλιξη βρίσκεται η πλήρης ωρίμανση μελετών για έργα προϋπολογισμού άνω των 15 εκατ. ευρώ, όπως ο βιολογικός Αλμυρίδας, οι υδρεύσεις στις Δημοτικές Ενότητες Βάμου και Γεωργιούπολης, οι αναπλάσεις χωριών, οι διευθετήσεις ρεμάτων Αλμυρίδας, Περαστικού και Καβρού, ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, το καταδυτικό πάρκο στον Ομπρόσγιαλό, οι αδειοδοτήσεις υφιστάμενων γεωτρήσεων και λίμνης Κουρνά, η μελέτη κατασκευής έργων προστασίας ακτογραμμής Γεωργιούπολης, η μελέτη ανάπλασης παραλιακού μετώπου Καλυβών κ.ά.
• Σε εξέλιξη βρίσκεται ακόμα η διερεύνηση τρόπου κατασκευής της μαρίνας των Καλυβών.
• Σε τελικό στάδιο βρίσκεται η μελέτη για την ανακατασκευή του τμήματος Καλύβες – Άγιοι Πάντες του ΒΟΑΚ, έργο προϋπολογισμού 60 εκατ. ευρώ, που θα περιλαμβάνει κόμβους στις Καλύβες και τους Αγίους Πάντες, στηθαίο, 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση κ.ά.

Δήμος Σφακίων

“Το νέο έτος θα εστιάσουμε σε τρία πράγματα: Βιολογικοί καθαρισμοί ολοκλήρωση μελετών και νοικοκύρεμα του Δήμου στα οικονομικά» λέει ο δήμαρχος Σφακίων κ. Γιάννης Ζερβός.
Ειδικά σε ότι αφορά τα οικονομικά τονίζει πως «θα πρέπει να εισπράττουμε αυτά που ανταποδοτικά προβλέπονται από την πολιτεία γιατί καλώς ή κακώς μέχρι σήμερα αυτό δεν έχει υλοποιηθεί στα Σφακιά μέχρι σήμερα».

Σημαντικό έργο για το Δήμο Σφακίων είναι το έργο που έχει εξαγγείλει το Υπουργείο Υποδομών και αφορά την ολοκλήρωση του δρόμου από την Ίμβρο μέχρι τη Χ. Σφακίων και ο κ. Ζερβός εκτιμά πως αυτό το έργο με προϋπολογισμό 1.5 εκ. ευρώ μπορεί να ξεκινήσει να εκτελείται μέσα στη χρονιά που διανύουμε, ενώ εντός της χρονιάς αναμένεται να υλοποιηθούν και μια σειρά από οδικά έργα που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης.
Τέλος σε ότι αφορά τις μελέτες είναι ώριμη μια μελέτη για δρόμο στην περιοχή της Αγ. Ρουμέλης αλλά και για πολυχώρο στο Φραγκοκάστελο, ενώ ο Δήμος θέλει εντός της χρονιάς να τελειώσουν οι αναπλάσεις σε Ίμβρο, Καλλικράτη και Αγ. Ιωάννη.

Δήμος Γαύδου

“Βασική μας επιδίωξη για τη νέα χρονιά είναι η αντιμετώπιση του υδρο-αρδευτικού προβλήματος της Γαύδου» τονίζει η δήμαρχος κ. Γκέλυ Καλλίνικου. Επιθυμία της δημάρχου και των κατοίκων είναι να δοθεί μια τελική λύση στα χρόνια προβλήματα ύδρευσης που αντιμετωπίζει το νησί.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε μιας τρίτη γεώτρηση και ήδη έχουμε τελειώσει τη μελέτη για μικροφράγματα που έχουν μια χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών» λέει η δήμαρχος, συμπληρώνοντας πως προχωράει η προσπάθεια του Δήμου για το έργο του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων. Προτεραιότητα του Δήμου είναι και η αξιοποίηση του ΕΣΠΑ για το 2017, αλλά και η ενημέρωση και στήριξη των κατοίκων της περιοχής που ασχολούνται με την αγροτική παραγωγή.

Δήμος Κισάμου

“Ευελπιστούμε ότι το 2017 θα τελειώσουν τα δύο μεγάλα έργα που εκτελούνται στο Δήμο μας όπως είναι η παράκαμψη Τοπολίων και η επέκταση του βιολογικού καθαρισμού Κισάμου» τονίζει ο δήμαρχος Κισάμου κ. Θ. Σταθάκης. Παράλληλα ο Δήμος θέλει να προχωρήσει στην κατασκευή του δικτύου αγωγών μεταφοράς νερού από το Σφηνάρι προς τον Πλάτανο και στη διεκδίκηση των οδικών έργων: Πλάτανος, Σφηνάρι, Λαφονήσι και της Παράκαμψης Κισάμου.

«Για το 2017 πιστεύουμε ότι θα αρχίσουν οι εργασίες για δύο παιδικές χαρές μέσα στο Καστέλι και θα ξεκινήσει και η λειτουργία του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής που παρότι έχει ολοκληρωθεί από το 2010 δεν έχει λειτουργήσει ακόμα. Επίσης συμμετέχουμε σε πρόγραμμα στο interreg για τον εκσυγχρονισμό των θερμοκηπίων και έχουμε υποβάλλει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιβάλλον του Υπουργείου Περιβάλλοντος μια πρόταση 700.000 ευρώ για την καθαριότητα (Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, τεμαχιστή κλαδιών, προμήθεια κάδων κα.) Τέλος τη νέα χρονιά να διεκδικήσουμε την έναρξη κατασκευής κλειστού γυμναστηρίου και αθλητ. Κέντρου στον Πλάτανο» αναφέρει ο κ. Σταθάκης.

Δήμος Πλατανιά

Χρονιά υλοποίησης και ολοκλήρωσης σημαντικών μεγάλων έργων στοχεύει να είναι το 2017 για τον Δήμο Πλατανιά ο δήμαρχος κ. Γ. Μαλανδράκης. Σύμφωνα με τον ίδιο τα έργα χωρίζονται σε δύο πυλώνες:

• Μια σειρά από έργα που είναι σε εξέλιξη και θέλουμε να ολοκληρωθούν όπως πχ. τα πεζοδρόμια από Αγ. Μαρίνα έως Μάλεμε, ολοκλήρωση των 10 έργων που έχουν ενταχθεί στα ΟΠΑΑΧ και στο Leader, έργα ενταγμένα όπως το Γυμνάσιο-Λύκειο Κολυμβαρίου να γίνει άμεσα η δημοπράτηση του, όπως επίσης και μικρότερα έργα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
• Η ωρίμανση μελετών και η αναζήτηση των πόρων για την χρηματοδότηση τους. Τέτοια έργα είναι πχ. η βιοκλιματική ανάπλαση στην τοπική κοινότητα Πλατανιά, η ένταξη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας των μελετών για το λιμάνι Κολυμβαρίου, ολοκλήρωση μελέτης για τον ισόπεδο κόμβο στο Γεράνι, μελέτες για την ανάπλαση παραλιακού μετώπου Κολυμβάρι-Μάλεμε, επίσης μια σειρά από δράσεις αλληλεγγύσης και κοινωνικής πολιτικής (λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας, αναβάθμιση υπηρεσιών Κοινων. Παντοπωλείου, λειτουργιά παιδικού σταθμού στο Κοντομαρί κα.). Τέλος σε ότι αφορά τα έργα της ΔΕΥΑΒΑ στόχος του Δήμου είναι η περαιτέρω επέκταση του βιολογικού, η αναβάθμιση ύδρευσης στον Αλικιανό και η κατασκευή υδρομάστευσης στα Λεχιανά.

Δήμος Καντάνου - Σελίνου

“Το 2017 θέλουμε να είναι το έτος που δύο κορυφαία έργα για το Σέλινο θα αρχίσουν να παίρνουν “σάρκα και οστά”.

Αυτά είναι ο βιολογικός καθαρισμός της Παλαιόχωρας και η ανάπλαση του δρόμου Κουντούρα-Παλαιόχωρα» δηλώνει ο δήμαρχος Καντάνου-Σελίνου κ. Αντώνης Περράκης. Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες εξηγεί πως «για το δρόμο Κουντούρα-Παλαιόχωρα έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Υποδομών το ποσό των 5 εκ. ευρώ και ο Δήμος μας θα προχωρήσει στη δημοπράτηση του. Για τον βιολογικό έχει κηρυχθεί η αναγκαστική απαλλοτρίωση της νέας θέσης χωροθέτησης για μια έκταση 17 στρ. και θέλουμε να το εντάξουμε στο ΕΣΠΑ».
Παράλληλα ο Δήμος προχωράει τη μελέτη για το βιολογικό της Σούγιας και του δικτύου αποχέτευσης της περιοχής.

Γιώργος Κώνστας-Δημήτρης Μαριδάκης
ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

comments powered by Disqus
> <
HOTSoft.gr
Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων & e-shop. Ανάπτυξη εφαρμογών iOS & Android.
Scrap-crafts.gr
Υλικά Χειροτεχνίας, Κατασκευών, Υλικά Γάμου / Βάπτισης, Υλικά Διακόσμησης, Υλικά Κοσμημάτων, Υλικά Συσκευασίας.
Γυμνάσιο Επισκοπής Ρεθύμνου.
Σχολικά νέα, εργασίες & projects μαθητών, προκηρύξεις.
Dromolatis.gr Trekking trips for everyone
 Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.
Προώθηση ιστοσελίδων & eshop
Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων & eshop.
ηλιος μπαχαρικα sunspices.gr 
ήλιος μπαχαρικά συνταγές αλάτι πιπέρι μείγματα carino αρωματικά φυτά είδη ζαχαροπλαστικής τροφές πουλιών αφεψήματα
Τεχνική Μηχανολογική  Ρέθυμνο
Συντήρηση κτηρίων Κρήτη, εγκατάσταση κλιματιστικών Ρέθυμνο, συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο, επισκευή κλιματιστικών Ρέθυμνο, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Κρήτη, θέρμανση Κρήτη, λέβητες Κρήτη, καυστήρες Κρήτη, συντήρηση λέβητα, μηχανολογικές μελέτες Κρήτη.
< Μάρτιος 2017 >
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
Δείτε όλη την ατζέντα
Δείτε όλα τα Video


HOTSoft.gr
Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων & e-shop. Ανάπτυξη εφαρμογών iOS & Android.
Scrap-crafts.gr
Υλικά Χειροτεχνίας, Κατασκευών, Υλικά Γάμου / Βάπτισης, Υλικά Διακόσμησης, Υλικά Κοσμημάτων, Υλικά Συσκευασίας.
Γυμνάσιο Επισκοπής Ρεθύμνου.
Σχολικά νέα, εργασίες & projects μαθητών, προκηρύξεις.
Dromolatis.gr Trekking trips for everyone
 Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.
Προώθηση ιστοσελίδων & eshop
Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, τουριστικών επιχειρήσεων & eshop.
ηλιος μπαχαρικα sunspices.gr 
ήλιος μπαχαρικά συνταγές αλάτι πιπέρι μείγματα carino αρωματικά φυτά είδη ζαχαροπλαστικής τροφές πουλιών αφεψήματα
Τεχνική Μηχανολογική  Ρέθυμνο
Συντήρηση κτηρίων Κρήτη, εγκατάσταση κλιματιστικών Ρέθυμνο, συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο, επισκευή κλιματιστικών Ρέθυμνο, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις Κρήτη, θέρμανση Κρήτη, λέβητες Κρήτη, καυστήρες Κρήτη, συντήρηση λέβητα, μηχανολογικές μελέτες Κρήτη.
Διαφήμιση & Επικοινωνία
Εμπορικό & διαφημιστικό τμήμα
email: sales@goodnet.gr

Τεχνικό τμήμα
email: info@goodnet.gr

Ενημερωτικό τμήμα &
τμήμα παραγωγής περιεχομένου:
email: news@goodnet.gr
IOS APPLICATION